Vintersäsongen har kommit igång ordentligt nu.

Till helgen så spelas Top 10 kval 2 med 7 st spelare från klubben

Åsa,Ginalyn,Håkan,Christer,P-O och Jocke & samt att Pelle bestämde sig i sista stund, ska försvara Mosås färger.

Extra roligt för Jocke som ska spela sin första tävling efter 5 års uppehåll.

Det kommer en rapport efter helgen.


Återblickar från söndagens kval 2 i Top 10 / Munktell

Har äran att gratta Pelle( 5 plats i D klassen) & Håkan( 3 plats i A klassen) som fick prispengar i sina klasser.

Håkan     Plats   3 av 33 st  i  A klassen                          

Christer  Plats 29 av 32 st  i  B klassen

Ginalyn  Plats 19 av 43 st  i  C klassen

Jocke      Plats  23 av 43 st   i  C klassen

Åsa         Plats   26 av 43 st  i  C klassen

P-O        Plats    42 av 43 st  i  C klassen

Pelle      Plats      5 av 33 st  i  D klassen


Det var 140 deltagare denna tävling, så det måste vara rekord. Många deltagare innebär det en långväntan, det blir lite svårt att hålla sig varm & stel blir man rätt stel. Men så länge jag gillar att spela bangolf & att det är roligt, dessutom att få träffa alla dessa härliga människor. Det gör så himla mycket. Jag hade lite problem med rännan under tävlingen, jag kan inget annat att skylla på mig själv, kan ju omöjligt skylla på bollen eller klubban, det är jag & mina armar som är problemet, jag knycker med handleden just vid dom stora backbanorna & då tar armarna stryk av kraften, men för övrigt är jag nöjd med mitt spel .

// Skribenten Åsa